Primarul Cricova.

Valentin Guţan a devenit primar de Cricova la vârsta de 27 de ani.

Începând cu anul 1987 şi până azi, Valentin Guţan este deja a şaptea oară consecutiv primar în oraşul Cricova, municipiul Chişinău. Primarul Valentin Guţan a spus pentru JURNAL că a debutat ca primar la vârsta de 27 de ani şi deja de 25 ani ocupă această funcţie. La aceşti 25 de ani se vor mai adăuga încă patru ani în calitate de primar de Cricova, în urma scrutinului din 5 iunie 2011. În tot acest răstimp, oamenii l-au apreciat pentru energia şi responsabilitatea cu care abordează problemele oraşului. „În toţi aceşti ani, am acumulat experienţă, acum îmi este mai uşor decât aş fi început de la zero”, a declarat primarul.

Valentin Guţan a recâştigat mandatul din primul tur şi acest fapt îl face mai încrezător în propriile forţe. „Înseamnă că ceea ce fac îmi iese bine. Atunci când am devenit primar, Cricova nu era gazificată, erau şi numeroase probleme legate de telefonizare, drumuri, iluminare, aprovizionarea cu căldură. Multe dintre aceste probleme au fost rezolvate definitiv, altele parţial, şi acum se lucrează în acest sens”, susţine Valentin Guţan

 

 

Mesajul primarului.

Cineva a spus: "Cricova nu apartine doar cricovenilor!" Această afirmaţie corespunde, în mare masură, adevarului.

Probabil, nu este un om în Moldova, care nu ar fi văzut, sau măcar să nu fi auzit despre oraşul Cricova cu renumitele sale cariere de piatră şi faimoasele depozite subterane de vinuri.

Cricova, care adesea mai este numită "Crama Moldovei", a devenit unul dintre cele mai prestegioase obiective turistice ale plaiului nostru.
Aici vin numeroase delegaţii, oaspeţi şi turişti.
De aceea, cine a fost în Moldova şi nu a văzut Cricova - nu a văzut de fapt Moldova.

Dar nu numai cu renumitele beciuri subterane se poate mindri astăzi Cricova. Aici mai functionează o serie de întreprinderi şi instituţii cu nume răsunător. Mîndria deosebită a
Cricovei o constituie, în primul rînd, oamenii care trăiesc şi muncesc în ea. Deviza noastră a fost şi va rămîne: "Noi vrem bine în toată ţara, dar la Cricova să fie un pic mai bine!"

Vă invităm să ne vizitaţi şi să Vă convingeţi.
Primarul oraşului Cricova.
Valentin Gutan.

Darea de seama  a primarului pe an. 2021

 Declarația de răspundere managerială pe an. 2021 

Darea de seama a primarului or. Cricova pe an. 2019.

Declarație de răspundere managerială 2019

Dare de seamă a Primarului or. Cricova pe an. 2018.

Declarație de răspundere managerială 2018

Dare de seama a primarului or. Cricova pentru an. 2018.

Darea de seamă a primarului pe an. 2017.

Decțarație privind buna guvernare 2017

Darea de seama 2016

Darea de seama 2015