Cricova - Localitati infratite

Oraşul Noceto, Italia

Noceto este o comuna ( municipiu ) din provincia Parma, din regiunea Italiana Emiglia – Romagna situata la aproximativ 100 km nord-vest de Bolonia si la aproximativ 12 km vest de Parma. Suprafata comunei Noceto este de 79,6 km²  si o populatie de  11.300 locuitori.

Municipiul Noceto are si mai multe subdiviziuni ( sate si catune ) ca Borghetto, Cella, Costamezzana, Ponte Taro, si Sanguinaro.
Localitatile de frontira a comunei Noceto sunt : Collecchio, Fidenza, Fontanellato, Fontevivo, Medesano, Parma.

 

Comuna Cotnari, România

Comuna Cotnari este situata in zona de contact a Podisului Sucevei cu Campia Moldovei,fiind atestata documentar din anul 1448.In prezent se intinde pe o suprafata de 10353 ha,avand o populatie de 8500 locuitori in cele 11 sate componente.
  Comuna are profil agricol,viti-pomicol si valente silvice,cu resurse naturale generoase,cu potential uman excedentar,amplasata pe infrastructura de interes judetean.Perspectivele de dezvoltare sunt deosebite, spre centru rural modern viti-pomicol,cu valente agroturistice,deoarece comuna Cotnari detine un fond turistic foarte valoros,prin monumentele istorice si vestigiile arheologice reprezentative din zona.
  Aflata in arealul " culturii Cucuteni " ,comuna Cotnari a insotit asadar istoria neamului nostru din neoliticul tarziu pana in perioada geto-dacica si de acolo pana astazi.

Oraselul Avangard, Ucraina

Sătuc de tip urban Avangard se afla in Ucraina, regiunea Odesa, raionul Ovidiopol.

Oraşul Tîrgu Ocna, judeţul Bacău, România

Oraşul Buşteni, România